CURSA D'ORIENTACIÓ DEL CASTELL - GELIDA | 06/05/2018 | GELIDA

Mapa Castell de Gelida

Mapa Castell de Gelida

Mapa Castell de Gelida

90 % del mapa és nou

Mapa rústic i urbà

Cartografiat al 2015 per Jaume Palau i actualitzat aquest hivern

Escala 1:10.000

Equidistància: 5 metres

Aquest any, es fa servir una part del mapa que no es va fer servir l’any passat.

La zona utilitzada per la cursa és la part urbana de Gelida i els contorns immediats (Els Castell, El Racó, El Sarralet, Sant Jordi). Com que la part urbana estarà oberta al trànsit, us demanem MÀXIMA PRECAUCIÓ AL PASSAR PER DINS EL POBLE. Les zones no urbanes són molt variades: algunes vinyes i camps de conreu, torrents amb zones embardissades i boscos de diverses penetrabilitats, tot i que la majoria d’ells són bruts. El mapa està travessat per la carretera C-243b que estarà prohibit creuar ja que està molt transitada. Tots els circuits tindran una fita que obligarà a tothom a creuar la carretera per aquell punt.

Us demanem que respecteu l’entorn.

Els verds 3 del mapa són quasi tots ells impassables, si voleu intentar creuar-los us podeu trobar amb zones embardissades importants.

Les vinyes estan dibuixades amb el símbol “413.0 Viñedo” i cal que sabeu que la majoria d’elles són vinyes emparrades amb filferros i que només es podran creuar amb la direcció de les línies verdes discontinues que marquen la direcció de les passades (rengleres de ceps).

 

Activitats

DiaHora
Cursa d'Orientació del Castell
06/05/2018 10:00 - 11:30 Cursa d'Orientació del Castell

Resultats

Contingut Tipus Enllaç
Cursa d'Orientació del Castell
Per Categories Descàrrega
Parcials Descàrrega
Winsplits Descàrrega

Novetats

SPORTIDENT AIR

SPORTIDENT AIR La cursa es realitzarà amb el sistema AIR per als que tingueu la pinça SportIdent AIR. La única fita que no serà...

Llegir...

ZONA DE MEMÒRIA

ZONA DE MEMÒRIA Per fer més emocionant la Cursa, els Circuits C1-Open i C2-Intermig  tenen una sorpresa. Aquests circuits tindran...

Llegir...

Properes curses